Mängufilm «Pilvede all» tõotab Paides tulla rekordiline

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval Tallinnas esilinastunud mängufilm «Pilvede all. Neljas õde»  jõudis päev hiljem Paidesse. Eile nägid esimesena filmi väärikate kinohommikule kogunenud.

Järva Teataja kirjutas neljapäeval, et väärikate kinohommikule oli juba eelmüügist ostetud rohkem pileteid, kui oli kogunenud vaatajaid eelmistele väärikate kinohommikute seanssidele. Eile lõunaajal alanud seansil oligi saal rahvast täis.

«Eesti filmid on meil väärikate seas varemgi populaarsed olnud, kuid praegu näitamisele tulev film tõotab tõesti tulla rekordiline,» lausus Paide muusika- ja teatrimaja direktor Ülle Müller. Paide kultuurikeskuse saal mahutab 340 inimest ja koos kohtadega rõdul mahub filmi vaatama 540 inimest. Selliseid filme, kus müüakse pileteid ka rõdule, on Mülleri teada olnud mitu. «Usun, et ka praegune on üks neist. Rahva suurt huvi eeldades näitame mängufilmi «Pilvede all. Neljas õde» õigel mitmel korral ja tuleb ka teisi päevaseid seansse,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles