President mõõtis suusakilomeetreid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval tähistas Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus rahvusvahelist lumepäeva kogu päeva väldanud ettevõtmistega ning suusad pani alla ka president Kersti Kaljulaid, kes lahkus Valgehobusemäelt alles õhtu eel.

Keskuse juhataja Kalju Kertsmik tegi pühapäevasele üritusele reklaami juba nädala sees ning kutsus Valgehobusemäele lustima ja end koolitama kõiki inimesi, ka neid, kes suuskadel ja lumelauaga ennast kindlalt ei tunne. «Tulge proovige ja harjutage, võimalused on meil selleks väga head. Lisaks mäenõlvadele, kust saab alla lasta suuskade, lumelaua ja lumerõngaga, on kunstlume alla saanud ka kilomeetrine murdmaarada,» lausus ta.

Kertsmik oli veendunud, et lumepäeval kihab keskus huvilistest. Eile sai ta Järva Teatajale kinnitada, et ennustus pidas paika. «Nädalavahetus oli hullumaja, heas mõttes muidugi. Umbes 1200 inimest oli kohal. Nii palju polnud eelmisel aastal ühel päeval kordagi,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles