Ka maal elavad naised hindavad hoolitsetud käsi

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravetes lõpuklassis õppiv Ave Marie Tuherm (paremal) on olnud Marit Siirandi klient juba üsna pikalt ja teisiti ei kujuta ta enam ettegi, sest on enda meelest Mariti tehtud kaunitest küüntest lausa sõltuvusse sattunud.
Aravetes lõpuklassis õppiv Ave Marie Tuherm (paremal) on olnud Marit Siirandi klient juba üsna pikalt ja teisiti ei kujuta ta enam ettegi, sest on enda meelest Mariti tehtud kaunitest küüntest lausa sõltuvusse sattunud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aravetel tuntud põllumajandusettevõttega ühes majas asub Marit Siirandi ilusalong, kus ta teeb maanaistele peamiselt kauneid küüsi. Kliente on noorel naisel nii palju, et Tallinna ta ei ihka, kuigi sai sealgi edukalt hakkama.

Aravete Agro kontorimaja esimesel korrusel asuva küünetehniku toas ütleb pikkade tumedate juuste ja särava naeratusega Marit Siirandi, et siin ta nüüd teist aastat iseenda tööandjana toimetab. «Pakun klientidele kohvi või teed ja tund kuni kaks kaob meil kiiresti. Klient on rahul ja mina ka,» sõnab ta naerusuil.

Ruumi seintel on tunnistused, enamik neist geelküünte koolitustelt. Esimese geelküünte paigalduse ja hoolduse koolituse läbis Siirandi 2011. aastal, oli siis keskharidusega, 21aastane ja just emaks saanud. «Tahtsin kauneid küüsi eelkõige iseendale. Lapse kõrvalt salongi käia oleks olnud keeruline, aga tahtsin ju välja näha kaunis ja hoolitsetud,» selgitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles