Taliujujaid hämmastas maailmakarika etapi korraldus Valgevenes

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taliujumise maailmakarika etapil Valgevenes olnud korraldajate apsakaid talusid Merle Vantsi (paremal) kogenud sportlasena ja Heli Hiiemäe noore ujujana erinevalt.
Taliujumise maailmakarika etapil Valgevenes olnud korraldajate apsakaid talusid Merle Vantsi (paremal) kogenud sportlasena ja Heli Hiiemäe noore ujujana erinevalt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aastaid taliujumisvõistlustel käinud türilane Merle Vantsi on kogenud igasugust, kuid see, mis ta nägi viimati Valgevenes maailmakarika etapil, oli kui üllatus kuubis nii võistluste korralduse kui ka tulemuste poolest.

Merle Vantsi peab ennast üsna elu näinud sportlaseks. Vanuselt mõni aasta üle 50, on ta saanud võistlemas käia üsna mitmel alal ja eri riikideski. Taliujumist teeb Vantsi 2012. aastast ja maailmakarika etappidel võistleb teist aastat.

Ka taliujumisvõistlustel on Vantsi näinud ja kogenud nii mõndagi, kuid see, kuidas koheldi talisuplejaid maailmakarika etapil Valgevenes, oli lausa hämmastav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles