Paides leiab öömaja juba 20 euro eest

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide peatänavaäärses toitlustuskohas Tass Kohvi asuv B&B majutuse omanik Aiki Faltis ootab ööbima kõiki, kes kodukorrast kinni peavad.
Paide peatänavaäärses toitlustuskohas Tass Kohvi asuv B&B majutuse omanik Aiki Faltis ootab ööbima kõiki, kes kodukorrast kinni peavad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ühe öö saab Paide linna odavaimates majutusasutustes veeta 20 euro eest, kui selleks tuleb kodukorra järgi jätta välisjalanõud ukse taha, eriti töömeestel.

Uurides booking.com kaudu, kus ja mis hinnaga saab maakonnakeskuses Paides üks inimene ühe öö veeta, selgus, et kohti on kuus. Odavaim neist on peatänavaäärses toitlustuskohas Tass Kohvi asuv B&B majutus.

Koha üks omanikest, Aiki Faltis, sõnas, et ööbima on oodatud kõik, kes kodukorrast kinni peavad. Et toad asuvad teisel korrusel, kus on põrandal vaibad, tuleb ühe tingimusena jätta mudased töövälisjalanõud esimesele korrusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles