Raha pärast bändi ei tee

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H, H ja H: huvitav kokkusattumus on, et kõikide ansambli liikmete eesnimi algab sama tähega. Heiko Leesment (vasakul), Helena Randlaht ja Hendrik Liivik. Tõenäoliselt see asjaolu siiski rolli ei mänginud, kui bänd mõne aasta eest uut trummarit otsima hakkas.
H, H ja H: huvitav kokkusattumus on, et kõikide ansambli liikmete eesnimi algab sama tähega. Heiko Leesment (vasakul), Helena Randlaht ja Hendrik Liivik. Tõenäoliselt see asjaolu siiski rolli ei mänginud, kui bänd mõne aasta eest uut trummarit otsima hakkas. Foto: Triin Vunk

Kuigi «Eesti laulu» konkursisõelast ei pääsenud tänavu läbi ühegi järvalase looming, ei tähenda see, et finaali eel Järvamaa rahval pöialt hoida ei tasuks. Meie mees Havannas ehk paidekas on konkursi esimeses poolfinaalis laval täiesti esindatud: ansambli Sibyl Vane koosseisus astub lavale trummar Hendrik Liivik.

Eesti muusikailma tegemistega kursis olevad inimesed seostavad sinu nime Stora Magnara ja Motor Tension Anxietyga, oled mänginud ka Nevesises. Milline on nüüd side nende ansamblitega?

Nii Stora Magnara kui ka Motor Tension Anxiety aeg sai läbi. Muutus muusikamaitse ja tundsin, et on aeg edasi liikuda. Lahku läksime sõbralikult ja keegi mingisugust vimma ei pidanud. Nevesisega olen esinenud kõigest mõne korra, kui nad on hädas olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles