Türi pitsameister alustab Paides töömehelõunatega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi toitlustusettevõtja Kaido Lepik loodab, et järvakad võtavad tema töömehelõunad ja toiduhaagise hästi vastu. See võimalus avaneb kolmapäevast.
Türi toitlustusettevõtja Kaido Lepik loodab, et järvakad võtavad tema töömehelõunad ja toiduhaagise hästi vastu. See võimalus avaneb kolmapäevast. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pizzarial on kevadpealinnas täitunud aasta ja söögikoha eestvedaja Kaido Lepik leidis, et on õige aeg tulla tagasi esimese unistuse juurde  hakata Paides pakkuma ratastel toidukioskist töömehelõunaid.

Toidukioski asukoha määras juhus juba omajagu aega tagasi. Kui Lepik vuntsis tulevase Pizzaria ruume, oli ta sage külaline Paide äärelinnas asuvas ESPAKi ehituskaupluses.

Nii ta ehitas, sõitis Türilt Paidesse, ostis materjali, sõitis tagasi ja ehitas. Kogu aeg oli kiire, selles tuhinas ei leidnud ei Lepik ega teised ehitusmehed teeäärset kohta, kust saada kiire, korralik ja vähest raha maksev lõuna ning  kuhu võiks minna ka ehitustolmuste tunkedega. Kiiresti, parkimiskohta otsimata, järjekorras seismata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles