Keskerakonda juhib Paides Janno Lehemets

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Lehemets
Janno Lehemets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Keskerakonna Paide osakond valis oma aastakoosolekul eelmisel nädalal uue juhatuse. Osakonna esimeheks valiti Janno Lehemets, aseesimeesteks Aivar Tubli ja Valeri Ivanov. Uude juhatusse kuuluvad Kersti Sarapuu, Peeter Saldre, Are Riistan, Kai Kimmel, Anneli Tumanski, Raul Suuder, Ain Petrov, Ahto Tempel ja Elena Sapp.

Endine osakonna esimees Elena Sapp tänas eduka aasta eest kohalikke keskerakondlasi. «Tänu heale meeskonnatööle suutsime kohalikel valimistel edukalt osaleda, mille tulemusel suurendasime Paide linnavolikogus keskerakondlastest liikmete arvu viieni,» ütles Sapp.

Lehemetsa hinnangul on Keskerakond Paides heas seisus. «Koalitsioonis Isamaa ja Res Publica Liidu ning sotsiaaldemokraatidega täidetakse valimislubadusi. Samas ootab ees töine aasta. Järgmisel kevadel toimuvad riigikogu valimised. Meie eesmärk on saada Paidest vähemalt üks keskerakondlane Järva- ja Viljandimaad esindama,» lausus Lehemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles