Aravete koolimaja jääb külma tõttu tänagi tühjaks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugkütteettevõtja N.R Energy OÜ piirkonnajuht Uno Targama ütles, et lekkinud torul oli neli meesterahva sõrme jämedust auku.
Kaugkütteettevõtja N.R Energy OÜ piirkonnajuht Uno Targama ütles, et lekkinud torul oli neli meesterahva sõrme jämedust auku. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mure toasoojaga Aravetel jätkub. Lisaks korterelamutele on jahe ka koolimaja, mistõttu on õppetöö keskkoolis häiritud.

Järva vallavanem Rait Pihelgas selgitas, et seoses katlamaja rikkega ei ole tagatud Aravete keskkooli hoones õppetööks vajalik temperatuur, mistõttu ei ole sel nädalal koolis tunde toimunud. Täna, 8. märtsil on I–XII klass õppekäikudel, mis saab aga homme, selgub päeva jooksul. «Klassijuhatajad teavitavad õpilasi täpsemalt e-kooli kaudu. I klass on kodus,» teatas vallavanem.

Pihelga ütlust mööda kiiret lahendust probleemile polegi, sest käesoleva aasta 30. juunini vastutab Aravetel toasooja katlamajast majadeni toimetamise eest kaugkütteettevõtja N.R Energy OÜ. Siis lõpeb ettevõttega 2002. aastal sõlmitud leping ning kogu 1,7kilomeetrise kaugküttetrassi halduse koos katlamajaga võtab üle Järva vald. «Hetkel kavandatakse, et aravetelasi hakkab soojusega varustama vallaga seotud ettevõtja,» täpsustas vallavanem Rait Pihelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles