Vallarahvas pannakse valikute ette

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Järva valla vallavolikogu kuulutas aasta alguses välja konkursi uue omavalitsuse vapi, lipu ja logo leidmiseks. Tähtajaks ehk veebruarikuu lõpuks laekus konkursile hulgaliselt kavandeid, mille seast esimese valiku teeb komisjon. Seejärel aga antakse võim rahva kätte, kes finalistide hulgast omale meelepäraseima töö välja saab valida.

Vallavanem Rait Pihelgas ütles, et juba see, et konkursile nii arvukalt kavandeid laekus, teeb heameelt. Et omavalitsusele uue vapi, lipu ja logo leidmine oluline on, näitab seegi, et mõni konkursil osalenu esitas mitu kavandit. «Töid on erineva tasemega. On neid, kes kavandasid vappi esimest korda, aga ka neid, kellel on töö väga läbimõeldud. Samuti olid huvitavad kavanditele lisatud kirjeldused. Tahakski siinkohal suur tänu öelda kõigile, kes konkursis osalesid,» rääkis Pihelgas.

Konkursile laekunud kavandeid hakkab hindama Järva vallavalitsuse moodustatud kaheksaliikmeline komisjon, kes selgitab välja kavandite paremusjärjestuse ja valib lõppvooru kuus tööd. Nende kuue hulgast saavadki vallaelanikud avaliku hääletuse teel valida oma lemmiku. Lõplik sõna jääb öelda vallavolikogule, kes konkursitulemused ka kinnitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles