Avastusjaht jooksutas osalejaid mööda linna

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistkond Alternatiiv, koosseisus Riin Luks, Kätlin Merisalu ja Marita Kutsar, leidis kontrollpunkte läbides ka aega värskes õhus lustida. Seda tehes polnud nad küll kõige kiiremad, kuid eripreemia said nad vingeima kostüümi eest.
Võistkond Alternatiiv, koosseisus Riin Luks, Kätlin Merisalu ja Marita Kutsar, leidis kontrollpunkte läbides ka aega värskes õhus lustida. Seda tehes polnud nad küll kõige kiiremad, kuid eripreemia said nad vingeima kostüümi eest. Foto: Erakogu

Pühapäeva pärastlõunal peeti Paides ja selle lähiümbruses Avastusjahti. Üritus meelitas välja liikuma ja seiklusrikkalt aega veetma 18 võistkonna jagu noori ning nooremeelseid.

Seiklusmängu korraldab linna noortevolikogu teine koosseis. Üks Avastusjahi eestvedajaist Johanna Tuisk ütles, et seiklusmäng toimus teist korda. Ette oli antud 30 kontrollpunkti, mida mängijad stardis saadud kaardi abil otsisid. Iga kontrollpunkti läbimise eest sai teatud arvu punkte. «Mida kaugemal mängu jooksul ära käidi, seda rohkem punkte kogunes,» selgitas ta.

Mõnes peatuspaigas olid lisaülesanded, mille täitmisel teenis võistkond punktilisa. Näiteks tuli teekonnal tantsida või laulda «Tuljakut», lahendada ristsõna Paide kohta, kujutada pildiliselt, millist eriala võiks Järvamaa kutsehariduskeskuses veel õpetada ning teha Eesti Pagarit tutvustav video.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles