Välijõusaal võttis võidu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstja Leho Pent kuulub Alar Seimi treeninggruppi. Tallinnas tavatsesid nad kevadhommikuid alustada välijõusaalis soojendusharjutuste ja võimlemisega. Ka Reopalu välijõusaal sobib musklite pingutamiseks nii Leho kui tema abikaasa Cathy meelest hästi.
Tõstja Leho Pent kuulub Alar Seimi treeninggruppi. Tallinnas tavatsesid nad kevadhommikuid alustada välijõusaalis soojendusharjutuste ja võimlemisega. Ka Reopalu välijõusaal sobib musklite pingutamiseks nii Leho kui tema abikaasa Cathy meelest hästi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal selgusid Türi valla kaasava eelarve ettepanekute seast enim poolthääli kogunud kavandid. Kõige rohkem korjas hääli Laupa kooli välijõusaali kavand, ent toetusraha jagub ka Kabala laululava remonditöödeks. Soodsate tingimuste korral pudeneb eelarvest toetust ehk ka Käru kooli õuesõppeklassi kavandile.

Juba teist korda on saanud Türi valla elanikud otsustada, kuidas investeerida ühte osa valla eelarvest. Valla rahvas võttis asja tõsiselt ning ideid, kuhu valla eraldatavat 25 000 eurot paigutada, laekus 31. jaanuariks koguni 19. Nende hulgast sõelus komisjon välja kümme, mis veebruarikuu lõpuni poolthääli püüdma hakkasid.

Lõpphääletusele jõudnud kümne projekti kogumaksumus on 117 152 eurot. Suurima eelarvega on soov uuendada Väätsa tervisekeskuse põrandat ja parandada hoone heliisolatsiooni. Tööde kogumaksumuseks on esitajad arvestanud 24 000 eurot, kaasavas eelarves oli projektidele ette nähtud tuhande euro jagu rohkem – 25 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles