Riik toob Järvamaale 50 töökohta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti töötukassa Järva osakonna ruumid. Pilt on illustratiivne.
Eesti töötukassa Järva osakonna ruumid. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel aastal toob riik pealinnast Järvamaale poolsada töökohta. Suurem osa neist läheb Türile, kuid peaks jätkuma ka Paidesse ning mujalegi.

Kolm kuud tagasi kirjutas Järva Teataja, et esialgsetel andmetel tuuakse pealinnast Järvamaale kõigest 19 töökohta, kuid naabermaakondades on see arv kordades suurem. Toonaste plaanide järgi pidi Paidesse tulema 11 ja Türile kaheksa töökohta. Sotsiaalkindlustusamet loob Türile kuus ja keskkonnaamet kaks töökohta. Paidesse toovad keskkonnaagentuur ja sotsiaalkindlustus­amet ühe töökoha, politsei- ja piirivalveamet kolm, SA Archimedes kaks ja töötukassa neli töökohta.

Möödunud neljapäeval arutati valitsuskabineti nõupidamisel uuesti riigiasutuste töökohtade toomist maapiirkondadesse. Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ütles, et valitsus kiitis heaks plaani tuua sotsiaalkindlustusametist Türile 30 töökohta. Keskkonnavaldkonnast peaks lisanduma meie maakonda 20 töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles