Superstaariks pürgijaid ühendab sama soov

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Karl-Erik Taukar (vasakul) oli viienda hooaja «Eesti otsib superstaari» finalist. Temaga vahetab mõtteid finaalikohta ihkav Kaarel Orumägi.
Saatejuht Karl-Erik Taukar (vasakul) oli viienda hooaja «Eesti otsib superstaari» finalist. Temaga vahetab mõtteid finaalikohta ihkav Kaarel Orumägi. Foto: TV3

Seda, et sel aastal telesaate «Eesti otsib superstaari» kümne parima sekka on asja lausa kahel Järvamaa noormehel, pole varem küll juhtunud.

Koigi noormehele Mait Mikussaarele (19) on see teine kord superstaarisaates end proovile panna. Eelmisel korral jäi stuudiovooru pääsemisest õige vähe puudu. «Teatrivoorus on kolm vahevooru. Eelmisel korral langesin kolmandas välja, seekord sain teisest vahevoorust otse stuudiosse,» selgitas ta.

Oma muusikaliteatrit omav Türilt pärit Kaarel Orumägi (22) võttis saatest osa esimest korda sooviga leida endale see õige ja sobiv muusikastiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles