Kohalikud näitasid uue kooli vastu suurt huvi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi vastu tundsid paljud õpilased huvi juba enne selle avamistki.
Paide gümnaasiumi vastu tundsid paljud õpilased huvi juba enne selle avamistki. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Õpilaste, lastevanemate ja haridustöötajate huvi Paidesse loodava riigigümnaasiumi vastu oli niivõrd suur, et kolmapäeval Järvamaa kutsehariduskeskuse auditooriumis peetud infokoosolekule tulijad vajasid lisatoole.

Paide riigigümnaasiumi direktor Urmo Reitav tunnistas, et osavõtjate rohkus üllatas. Kohtumiseks plaanitud tund ja viisteist minutit pikenes poole tunni võrra.

Urmo Reitav ja õppejuht Krista Andreson rääkisid lahti riigigümnaasiumi sisu ja õppekorralduse, seejärel oli küsimuste-vastuste aeg. Muu hulgas said õpilased teada, miks tuleb kõigil tulevastel riigigümnaasiumis õppida soovijatel esitada CV ja motivatsioonikiri. CV ja motivatsioonikirja peavad esitama ka praegused Paide gümnaasiumi ja ühisgümnaasiumi õpilased, kes lähevad üle XI või XII klassi. «See on vajalik eelkõige selleks, et me saaksime teie kohta rohkem teada: mida te oskate ja mida tahaksite õppida. Selle põhjal saame koostada näiteks sobivate valikainete nimekirja,» selgitas Reitav. Lisaks viiakse juunis kõigiga läbi vestlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles