Hundid ründasid talu läheduses koeri

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue-Linna talu perenaine Kairi Roosipuu pole hundirünnakust napilt eluga pääsenud Ruudile paide tegemisega kitsi, sest koer on siiani vahejuhtumist ehmunud. Lohutust pakuvad semule ka teised talu koerad.
Uue-Linna talu perenaine Kairi Roosipuu pole hundirünnakust napilt eluga pääsenud Ruudile paide tegemisega kitsi, sest koer on siiani vahejuhtumist ehmunud. Lohutust pakuvad semule ka teised talu koerad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile päeval joonistas Järva vallas Tammekülas asuva Uue-Linna talu nelja-aastane peretütar Kelly kodus hunte, sest pühapäeva õhtul tuli talle sünnipäevaks kingitud koer Ruudi tuppa huntidest puretud kõriga, teine koer Muki on siiani kadunud.

Uue-Linna talu perenaine Kairi Roosipuu ütles, et haiguse tõttu lasteaiast koju jäänud tütar on koerte pärast mures ja vaatab sageli aknast välja, ehk tuleb Muki ikka tagasi. «Ta pole kunagi varem hunte joonistanud, kuid nüüd püüab ta neid paberile visandada. Küllap väljendab ta sel moel oma tundeid,» märkis ta.

Roosipuu ütles, et kaduma jäänud Muki on peaaegu sama suur koer kui Ruudi ja nad jooksid alati koos ringi nagu parimad sõbrad. «Kui Ruudi on sellise kaitsva loomuga koer, kes võõrastele pigem hambaid näitab, siis Muki on leebema loomuga. Isekeskis olemegi siin mõelnud, et küllap läks Ruudi sõber Mukit huntide käest päästma või kaitsma ja sai ise ka võsavillemite hambaid tunda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles