Noored ei jäänud medalitest kaugele

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustikuklubi Järvala ankrumees Andreas Kase toob 4x200 meetri jooksu teateneliku finaali esimeses jooksus liidrina üle lõpujoone. Paraku oli teine finaaljooks kiirem ja kõik medalid napsati Järvala poiste eest ära.
Kergejõustikuklubi Järvala ankrumees Andreas Kase toob 4x200 meetri jooksu teateneliku finaali esimeses jooksus liidrina üle lõpujoone. Paraku oli teine finaaljooks kiirem ja kõik medalid napsati Järvala poiste eest ära. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Nädalavahetusel avanes Järvamaa U14 ja U16 klassi kergejõustiklastel võimalus võrrelda võimeid  teiste eakaaslastega. Peale selle innustasid neid pingutama  parimatele kaela riputatavad Eesti meistri medalid.

Järvamaa oli väljas kahe klubi, Järvala ja Alemiga. Kui Järvala oli esindatud rohkem U14 klassis, siis Alemi sportlased võtsid mõõtu U16 klassis.

Põhjust noortele näppu viibutada polnud ei Järvala treeneril Leonhard Soomile ega Alemi treeneril Veiko Valangul. Soom sõnas, et võistlema läinud noored andsid endast parima ja tegid oma võimetele vastavad sooritused ära. «See ongi kõige olulisem, et tiitlivõistlustel antaks endast maksimum. Eks ikka juhtub, et mõnel veab närv alt, mõnel läheb jooksusamm sassi või ei taba jalg pakku nii täpselt kui treeningutel, kuid võistluspinges ongi kõik teistmoodi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles