Tuntud spordijuht tuleb nüüd Paide sporti edendama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Petrovitsil on kaheksa aastat kogemusi spordikeskuste töö juhtimisel. Kuus aastat oli ta Rakvere spordikeskuse eesotsas ja kaks aastat korraldas spordielu Jõhvis.
Erich Petrovitsil on kaheksa aastat kogemusi spordikeskuste töö juhtimisel. Kuus aastat oli ta Rakvere spordikeskuse eesotsas ja kaks aastat korraldas spordielu Jõhvis. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eile teatas Lääne-Virumaal Kadrina vallas abivallavanema ametit pidanud Erich Petrovits, et lahkub ametist ja läheb Paide spordikeskust juhtima. Teisisõnu naaseb ta töö juurde, mis on talle kõige südamelähedasem ja mille eest on teda isegi Lääne-Viru maakonna kuldse vapimärgiga tunnustatud.

Sihtasutuse Paide spordikeskus juhatuse liikme valimine venis küll pikale, kuid see lõppes nõukogu esimehe Ilmar Koppeli meelest tulemuslikult.

Erich Petrovits kandideeris kohale seejärel, kui nõukogu oli otsustanud konkursi tähtaega pikendada, sest vestlustel käinud ja hea mulje jätnud kandidaadid loobusid oma võimalikust kohast riburada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles