Koolinoor: mind räägiti peaaegu ära

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem huvilisi kutsus ligi vanglateenistus. Ka Türi ühisgümnaasiumi noormehed Janno Lemetsar (vasakul) ja Andres Viidikas kuulasid huviga.
Rohkem huvilisi kutsus ligi vanglateenistus. Ka Türi ühisgümnaasiumi noormehed Janno Lemetsar (vasakul) ja Andres Viidikas kuulasid huviga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa töö- ja karjäärimessil oli töökohta valida sadade ametite seast, vestlema oli tulnud paarkümmend tööandjat, kuid keda polnud, olid tööotsijad. Nii said need vähesed külastajad iga tööandja suure tähelepanu osaliseks.

Türi kultuurikeskuses peetud Järvamaa töö- ja karjäärimessil üle veerandtunni vanglateenistuse noorte naistöötajatega vestelnud Türi ühisgümnaasiumi noormehed Janno Lemetsar ja Andres Viidikas ütlesid naerdes, et peaaegu räägiti nad nüüd ära. «Muidugi toredad võimalused neil, mis panevad lausa mõtlema, kuid meil veel aasta selle ametivalikuga aega,» lausus Viidikas.

Lemetsar lisas, et kindlasti paneb mõtlema nii meeldiv toetus juba õppimise ajal, mis tööle asudes tõuseb veel 30 protsenti suuremaks töötasuks. Selliseid vestlusvoore pidasid noored mitme tööandja juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles