Viikingid plaanivad riietada saali valgesse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalli esiliigas hooaeg on alanud.
Korvpalli esiliigas hooaeg on alanud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Meeste korvpalli esiliiga põhiturniiri neljanda kohaga lõpetanud Paide Viking Window korvpallimeeskond alustab täna õhtul kodus veerandfinaaliga. Meeskonna eestvedajad paluvad toetuse märgiks tulla poolehoidjatel kohale valges riietuses.

Paide Viking Window peatreener Janno Viilup tunnistas, et käimasoleval hooajal on neile visatud ja nende visatud korvide suhe päris tasavägine, kuid just osaliselt ka kodupubliku marulise toetuse tõttu on nad mängud suutnud lõpuminuteil enda kasuks pöörata.

Seega ei maksa imestada, miks meeskonna eestvedajad soovivad riietada tänaseks kohtumiseks toetuse märgiks saali valgesse. See on päris ambitsioonikas plaan, sest viikingite kodumängud toovad kohale 200 kuni 300 inimest. «See ongi kodumängude kõige suurem eelis, et me ei mängi tühjadele tribüünidele. Kodupublikule on võistkonnal endast alati 110 protsenti lihtsam anda, kui seda oleks võõrsil teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles