Paide muusika- ja teatrimaja sai ultramoodsa valgustehnika (1)

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval esitleti Paide muusika- ja teatrimajas Nordea kontserdimajalt kingituseks saadud valgustehnikat. Tipptasemel tehnika võimaldab teha sama suurejoonelisi valguslahendusi kui on nähtud Viinis, Berliinis või Moskvas. Publik võttis näidatud valgussõu vastu aplausiga.

Paide muusika- ja teatrimajja kogunenud publikule jättis C. Orffi «Carmina Burana» muusikale seatud valgussõu võimsa mulje. Kohati tekkis kahtluski, ega muusika- ja teatrimaja saal uue tehnika võimalustele väikeseks jää.

Nordea kontserdimaja juht Aivar Sirelpuu ütles kingitust üle andes, et kui Estonia ooperi- ja balletiteater on end Paidega nii hästi sidunud, ei taha nemadki alla jääda. «Kultuur ja isetegevus saavad minna paremaks vaid siis, kui ettevõtjatena toetame seda omakasupüüdmatult,» lausus ta. «Olen väga uhke, et Paide valis Nordea kontserdimaja endale sõbraks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles