Noor meigikunstnik väljendab end näolõuendil

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Kaldam täiendas oma kogemustepagasit tänavusel noorte moekonkursil Moe P.A.R.K, kus tema meigikunsti loovate käte alt käis läbi 11 nägu.
Kaisa Kaldam täiendas oma kogemustepagasit tänavusel noorte moekonkursil Moe P.A.R.K, kus tema meigikunsti loovate käte alt käis läbi 11 nägu. Foto: Germo Aabla

Soov fotodel laitmatu välja näha, pidudel särada või moelaval pilke püüda toob Kaisa Kaldami juurde neide Paidest ja kaugemaltki. Selline tööpõld on iga jumestaja unistus, milleni jõutakse aastatepikkuse tööga. Kaisa on aga alles kolmeteistkümnene.

Kaisa huvi meikimise vastu tekkis paar-kolm aastat tagasi. Internetist videosid jumestamisest vaadates ja nende järgi õppides hakkas ta enda peal katsetama. «Algul käisin ema meigikoti kallal ja olin ise katsejänes. Peagi hakkasin nägusid värvima ka noorematel õdedel ja ema kosmeetikakotis leiduvast jäi väheks,» meenutab Kaisa.

Kuna huvi meigikunsti vastu ei paistnud tüdrukul raugevat, olid vanemad nõus tütrele käeharjutuseks tellima netikaubamajadest soodsamat kosmeetikat. «Kui aus olla, siis esimesed katsetused olid päris õudsed. Mida aeg edasi, seda kindlamaks käsi muutus ning tööd hakkasid ilmet võtma,» räägib Kaisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles