Puuduva dokumendi tõttu jäid tuhanded eurod ootele

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal joosti südamekuu ürituste kestel esimest korda teatejooksudistantse Türi-Kirna ja Kirna- Paide. Jüriööjooksu nime all toimunud ettevõtmisele olid osalema oodatud kõik koolid, meeskonnad, kolleegid ja lihtsalt head sõbrad.
Eelmisel aastal joosti südamekuu ürituste kestel esimest korda teatejooksudistantse Türi-Kirna ja Kirna- Paide. Jüriööjooksu nime all toimunud ettevõtmisele olid osalema oodatud kõik koolid, meeskonnad, kolleegid ja lihtsalt head sõbrad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aastaid on Järvamaa pealinnas silma paistnud sellega, et tervisedenduslike tegevuste rahastus toimib suurepäraselt. Sel aastal on algus olnud konarlik.

Tervise arengu instituut (TAI) on Järvamaale ette näinud terviseedenduslikeks tegevusteks 23 000 eurot, millest 9000 eurot on mõeldud aprillis algava südamekuu tarvis.

Sotsiaalministeeriumi rahvatervise osakonna nõunik Liis Reiter selgitas, et TAI saab tervise­edenduse tegevusraha eraldada alles siis, kui on koostatud tegevuskava. «Kui seda ei teki, siis ei anta ka riigieelarvest tegevusteks raha,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles