Lillelaada korraldaja on vahetumas

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu eelmisel aastal, avab ka tänavuse Türi lillelaada Liivi Lintlom, kuid kes teeb seda järgmisel aastal, seda pole teada.
Nii nagu eelmisel aastal, avab ka tänavuse Türi lillelaada Liivi Lintlom, kuid kes teeb seda järgmisel aastal, seda pole teada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui praegune Türi lillelaada korraldaja ütles üldkoosolekul välja, et tänavune laat jääb talle viimaseks, siis võeti see uudis vastu kahetiste tunnetega.

Tavapäraselt märtsis peetaval Türi aianduse ja mesinduse seltsi (AMS) üldkoosolekul teatas seltsi juhatuse liige Liivi Lintlom, et korraldab tänavu laata viimast korda. «MTÜ Türi Aianduse ja Mesinduse Seltsi juhatust valitakse iga kolme aasta tagant ja et siirdun elama ühte teise Eestimaa linna, ei lase end enam järgmisel üldkoosolekul juhatusse valida. Ongi kogu info,» ütles ta. «Inimesed ikka vahetavad elukohta ning distantsilt seltsi juhtida ja Türi lillelaata korraldada on ebamõistlik.»

Lintlom lubas, et pärast lillelaada korraldust võtab ta aja maha ja vastab küsimustele põhjalikumalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles