Vampiirid pakuvad Paides vaatemängu

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Alkeemiku (Andre Luurmann) kostüümist leiab viiteid ajaloolistele sündmustele, siis Magda (Carmel Iiris Teikari) kostüüm on üsna tänapäevane.
Kui Alkeemiku (Andre Luurmann) kostüümist leiab viiteid ajaloolistele sündmustele, siis Magda (Carmel Iiris Teikari) kostüüm on üsna tänapäevane. Foto: Erakogu

Järgmisel kolmapäeval ei tasu ehmuda, kui Paide muusika- ja teatrimajas peaksid teile keset päeva vastu jalutama vampiirid. Need on pealinnast külalisetendust andma tulnud noored.

Kaari Sillamaa muusikateatri noorte «Verelegend» jõuab esietenduseni homme Tallinnas Salme kultuurikeskuses, kuid juba kolmapäeval, 18. aprilli õhtul annavad nad külalisetenduse Paides muusika- ja teatrimajas.

Sillamaa täpsustas, et kuigi muusikali on Janika Sillamaa kirjutanud juba kaheksa aastat tagasi, on koosseis, kes seda mängib, täiesti uus. «Igal kevadel teevad vanuseastmed lavastuse, mis sõltuvalt nende võimetest ja võimekusest on tantsuline, draama või hoopis muusikal,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles