Kabalas läks käiku madalseiklusrada

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabalas avatud madalseiklusraja esimesed turnijad olid lasteaialapsed. Murumooril polnud teha muud, kui trallivaid jõnglasi abistada.
Kabalas avatud madalseiklusraja esimesed turnijad olid lasteaialapsed. Murumooril polnud teha muud, kui trallivaid jõnglasi abistada. Foto: Teet Reier/Türi Rahvaleht

Eelmisel nädalal avati Kabala mõisapargis mudilaste lustimise saatel Türi valla esimese kaasava eelarve võiduprojekt – Kabala madalseiklusrada. Tööd käivad ka tänavusest kaasavast eelarvest rahastuse saanud laululava kallal.

Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Urmas Kupp selgitas, et madalseiklusrada on mõeldud ennekõike eelkooliealistele või algklassilastele.

Maapinnast mitte just eriti kõrgel asuval turnimisrajal ootab seiklejaid kümmekond atraktsiooni/platvormi ehk tegevust võiks jaguda pikemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles