Rahva tahe jäi hüüdjaks hääleks kõrbes

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprilli lõpus tervitasid Türi vallavolikogu istungile minejaid õpilased, kes polnud rahul haridusmaastikul tehtavate muudatustega.
Aprilli lõpus tervitasid Türi vallavolikogu istungile minejaid õpilased, kes polnud rahul haridusmaastikul tehtavate muudatustega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval Türi vallamaja ette kogunenud inimeste edastatud kogukondadest kogutud üle 1300 hääle mõjutas vallavolinikke vaid uuendama koolide kuueklassiliseks muutmise otsuse sõnastust, ei enamat.

Pooltund enne Türi vallavolikogu istungi algust. Vallamaja ette on tulnud umbes poolsada inimest. Kooliõpilased näitavad plakateid, millega soovivad Laupa kooli jätkamist põhikoolina, täiskasvanud kutsuvad vallavanemat üles mitte vassima.

Laupa põhikooli hoolekogu eestkõneleja Veiko Viigipuu annab rahvakoosolekul viibivale vallavolikogu esimehele Andrus Eensoole üle kausta. «Siin on koondmaterjal praeguse olukorra kohta, kus me ei muutu isiklikuks, ei solva kedagi, aga juhime tähelepanu ja tahame teha kaks ettepanekut,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles