Tänavaehitushanke võitis pealinna ettevõte

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündi teel ei jõua praegu auke kokku lugedagi, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahatoel võib tee lähiaastail korda saada ja enda kõrvale ka kergliiklustee ära mahutada.
Mündi teel ei jõua praegu auke kokku lugedagi, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahatoel võib tee lähiaastail korda saada ja enda kõrvale ka kergliiklustee ära mahutada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval kinnitas Paide linnavalitsus riigihanke tulemuse, millega otsis ehitajat Mündi ja Raudtee tänavale. Soodsaima pakkumise tegi Tallinna firma Yit Infra Eesti AS.

Paide linnamajanduse osakonna juhataja Heigo Laaneoks ütles, et hankes osales 12 ettevõtet. Kõige odavama nõuetele vastava pakkumise tegi AS Yit Infra Eesti. «Nende pakkumine oli ligikaudu kaks miljonit eurot,» täpsustas ta.

Paide linn sai majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt 100 000 eurot toetust, et ehitada ümber Mündi ja Tööstuse tänava ristmik ning rajada sinna liiklust sujuvamaks ja ohutumaks muutev ringristmik. «Ringristmiku hinnanguline maksumus on 145 000 eurot. Toetusrahast puudu jääva summa katab linnavalitsus eelarvest omaosalusena,» ütles Laaneoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles