Emadepäeva magus üllatus valmista ise

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ave-Triin Eidemillerile on põnevate retseptide otsingutel abiks ka kodu- või välismaised kokaraamatud. Päris näpuga ta retseptides siiski järge ei aja, vaid kohandab neid enda maitse järgi. Nii ka selle kohvikoogi puhul.
Ave-Triin Eidemillerile on põnevate retseptide otsingutel abiks ka kodu- või välismaised kokaraamatud. Päris näpuga ta retseptides siiski järge ei aja, vaid kohandab neid enda maitse järgi. Nii ka selle kohvikoogi puhul. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Emadepäev on kohe ukse ees ega pea olema selgeltnägija, et ette näha seda, mis nädalavahetusel kauplustes juhtuma hakkab: lillepoed teevad rekordläbimüüke ning tordi- ja koogiletid tühjenevad ülehelikiirusel.

Ema võib aga üllatada ka isevalmistatud tordiga ning rohkem kui poeroosidest tunnevad emad rõõmu hoopis kinkija korjatud lilledest.

Paide Wabalinna maja perenaine Ave-Triin Eidemiller ütleb, et kuna tema lapsed on veel väikesed ja köögis end väga kindlalt ei tunne, siis valmistab ta emadepäeva hommikuks kohvilauale maiusroa enamasti ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles