Türi jalgpallurid said kauaoodatud riietusruumi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen rõõmustab kauaoodatud riietusruumi, endise ehitussoojaku üle metsakombinaadi staadioni juures. Kui kõik läheb plaanitult, siis tuuakse suve jooksul sinna ka teine samasugune soojak.
Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen rõõmustab kauaoodatud riietusruumi, endise ehitussoojaku üle metsakombinaadi staadioni juures. Kui kõik läheb plaanitult, siis tuuakse suve jooksul sinna ka teine samasugune soojak. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Nagu Türi Ganvixi jalgpalliklubi eestvedaja Vitali Gansen tabavalt ütles, kulus kõigest 30 aastat, et metsakombinaadi jalgpallistaadionil mängivad pallurid saaksid lõpuks katuse all rõivaid vahetada. Paigas on üks kahest riietusruumi ülesannet täitvast soojakust.

Vitali Ganseni näost oli näha vaid suurt rõõmu, kui tal eelmisel nädalal esimest soojakut tutvustas. «Paide linnastaadion muretses endale soojakud ja sealt saingi idee, milleks ehitada riietusruumid, kui saab kasutada soojakuid. See on odavam variant kui mingi hoone ehitada, ka on soojak ju teisaldatav,» selgitas ta.

Türilased ostsid soojakud ära

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles