Roosna-Alliku festival lasi ülistada rabarberit

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Festivalil võis kohalikest rabarberihõrgutistest kõhu täis süüa.
Festivalil võis kohalikest rabarberihõrgutistest kõhu täis süüa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval Roosna-Alliku mõisapargis peetud teise rabarberifestivali õdus meeleolu ja lettidel leidunud üllatused jätsid huvilistele hea mulje. Päeva hitiks kujunesid seekord rabarberijäätis ja rabarberi-maasikaõlu.

Festivali korraldajad Kristiina Herodes ja Riina Pihl jäid üritusega rahule. «Mina annaksin hinde neli pluss, sest alati saab paremini,» lisas Herodes.

Herodes märkis veel, et kui esimene festival oli puhtalt õhinapõhine, siis nüüd toimetasid nad juba üksjagu ka Exeli tabelis, et kõik oleks konkreetne ja selge. «Tegelesime ise kauplejate otsimisega, et pakkuda võimalikult mitmekülgset ja põnevat valikut tooteid,» lisas ta.

Tagasi üles