Roosna-Alliku festival lasi ülistada rabarberit

jaga E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Festivalil võis kohalikest rabarberihõrgutistest kõhu täis süüa.

FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Pühapäeval Roosna-Alliku mõisapargis peetud teise rabarberifestivali õdus meeleolu ja lettidel leidunud üllatused jätsid huvilistele hea mulje. Päeva hitiks kujunesid seekord rabarberijäätis ja rabarberi-maasikaõlu.

Festivali korraldajad Kristiina Herodes ja Riina Pihl jäid üritusega rahule. «Mina annaksin hinde neli pluss, sest alati saab paremini,» lisas Herodes.

Herodes märkis veel, et kui esimene festival oli puhtalt õhinapõhine, siis nüüd toimetasid nad juba üksjagu ka Exeli tabelis, et kõik oleks konkreetne ja selge. «Tegelesime ise kauplejate otsimisega, et pakkuda võimalikult mitmekülgset ja põnevat valikut tooteid,» lisas ta.

Tagasi üles