Mõisakohvik söödab kõhu täis kooliperel ja tavakülastajalgi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Pihl ütleb, et mõisakohviku menüüst ei leia gurmeeroogi, vaid lihtsaid ja koduseid toite, mis kõigile meelepärased.
Riina Pihl ütleb, et mõisakohviku menüüst ei leia gurmeeroogi, vaid lihtsaid ja koduseid toite, mis kõigile meelepärased. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Roosna-Alliku mõisas tegutsevas toitlustuskohas saavad kõhu täis nii koolilapsed kui ka töömehed ning juhukülastajad. Kuigi suurt reklaami pole kohale, mida eestvedaja Riina Pihl eelistab kutsuda mõisakohvikuks, tehtud, on see kujunenud menukaks.

Argipäeviti toitlustab MTÜ Roosna-Alliku Mõis sama katuse all tegutseva põhikooli lapsi ja õpetajaid, pärast keskpäeva on aga toitlustuskoht nii-öelda tavakülastajate päralt.

Piina Pihl sõnas, et suurt reklaami pole nad omale poolteise aasta jooksul, mil MTÜ majas on toitlustanud, tõepoolest teinud, ent see ei tähenda, et möödasõitjad pole oodatud. «Selle kivi võib küll nüüd minu kapsaaeda visata, pole tõesti jõudnud tegeleda,» ütles Pihl selle kohta, et näiteks maantee äärest ei leia märget, et mõisas saab lõunapausi pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles