Ajakeskus toob Wabalinna majja apteegimuuseumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakeskuse Wittenstein juhatuse liige Ants Hiiemaa soovib Tallinna tänavas näha tegutsemas atraktiivset tegevusmuuseumi.
Ajakeskuse Wittenstein juhatuse liige Ants Hiiemaa soovib Tallinna tänavas näha tegutsemas atraktiivset tegevusmuuseumi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ajakeskus Witten­stein sai piirkondade konkurentsivõime tugevdamise projektiga toetust oma tegevuse laiendamiseks. Muuseum soovib kujundada Tallinna tänavast 19. sajandi Eesti väikelinna eluolu tutvustava muuseumitänava.

Ajakeskuse Wittenstein arendus on üks eelistus Järvamaa konkurentsivõime tugevdamise kavas. Ettevõtluse arendamise sihtasutuselt toetust saanud projekti eesmärk on kujundada Paidest omanäoline Kesk-Eesti turismikeskus.

Selleks on kavas rajada Tallinna 11 hoonesse Brasche apteegimuuseum ja dr Hesse ravikoda. Tallinna 9 ruumesse tuleb sepikoda, puutöökoda, limonaadi- ja õllepruulimiskoda ning käsitöökoda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles