Nelja päevaga printsiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balletilaagris osalenud harrastusbaleriinid Juta Heinaste (vasakul) ja Marju Raja toetuvad «Luikese järves» prints Harri Ausmaa tugevatele kätele.
Balletilaagris osalenud harrastusbaleriinid Juta Heinaste (vasakul) ja Marju Raja toetuvad «Luikese järves» prints Harri Ausmaa tugevatele kätele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide balletistuudio lõpetas teise hooaja neljapäeval laagriga. Sanna Kondase tundides käisid harrastustantsijad lasteaiaealistest daamideni välja. Ainsa mehena balletitundi tulnud Harri Ausmaa sai proovida «Luikede järve» printsi rolli.

Kaks lastetundi selja taga, tervitab õpetaja, rahvusballeti endine baleriin Sanna Kondas Paide muusika- ja teatrimaja saalis kell 18.30 täiskasvanud balletihuvilisi – kahtteist naist ja üht meest.

On tuttavaid nägusid, kes igal nädalal balletitunnis käivad ja juba paar korda tantsuga esinenud on, aga ka esimest korda uudistama tulnuid. Algamas on laagri viimased kaks tantsutundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles