Palli sisemuses saab kulgeda üle lume ja vee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zorb-pallidega koduaias lõbutsedes peavad Diana (palli sees) ja Miia Soosalu ettevaatlikud olema, sest väikesel platsil võivad kannatada saada nii pallid kui ka ümbritsevad põõsad.
Zorb-pallidega koduaias lõbutsedes peavad Diana (palli sees) ja Miia Soosalu ettevaatlikud olema, sest väikesel platsil võivad kannatada saada nii pallid kui ka ümbritsevad põõsad. Foto: Dmitri Kotjuh

Roosna-Allikul äsja tegevust alustanud Soosaun OÜst on saanud lasteüritusel oodatud külaline, sest ettevõttele kuuluvates suurtes läbipaistvates plastpallides (zorb-pallid – toim) saab end tunda rattas jooksva hamstrina või veereda rahulikult isegi mööda vett.

Palli kasutajatele pole palju piiranguid ja nendega võivad lustida isegi täiskasvanud. Põhiline on, et inimene kaalub kõige rohkem sada kilogrammi ja mahub palli sisse ronimiseks mõeldud avausest läbi.

Soosaun OÜ omanik Diana Soosalu meenutas, kuidas ühel üritusel pöördus tema poole kogukam meesterahvas, kes samuti palli sees veeremist proovida tahtis. «Ma ütlesin, et võime ta sinna sisse saada, aga välja küll enam ei saa,» ütles ta muiates. Nii jäigi mehel suure vööümbermõõdu tõttu seekord atraktsioon proovimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles