Paide riigigümnaasiumis algas vastuvõtt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide riigigümnaasiumi direktor Urmo Reitav.
Paide riigigümnaasiumi direktor Urmo Reitav. Foto: Elmo Riig

Alates teisipäevast ootab Paide riigigümnaasium tulevaste õppurite dokumente veebikeskkonnas Stuudium 8. juulini. Uue kooli kümnendate klasside koosseis selgub juuli esimestel nädalatel. Kogu kooli õpilaste arv on teada augusti lõpuks, kui õppima tulekust on teada andnud ja dokumendid esitanud ka vanemate klasside õpilased.

Riigigümnaasiumi direktori Urmo Reitavi ütlust mööda on kõikide võimalike õppuritega vesteldud. Kui kümnendasse klassi kandideerijatelt küsiti nii-öelda hea tahte kokkuleppena, kas nad on riigigümnaasiumi õppima tulemas, siis vanemate klasside õpilastel on aega otsustada augusti lõpuni.

«Lõpliku õpilaste arvu saame teada 31. augustil, mil lõpetavad tegevuse Paide ühisgümnaasium ja Paide gümnaasium ning me EHISes (Eesti hariduse infosüsteem – toim) kanname üle kahest koolist tulevad üheteistkümnendates ja kaheteistkümnendates klassides õppijad,» selgitas Reitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles