Korea popansambel võidab Paide neidude südameid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Palmiste
Triinu Palmiste Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ehkki Lõuna-Korea tundub eestlastele eksootilise ja kauge riigina, fännavad tänapäeva noored sealset popmuusikat aina rohkem. Üks sealsetest menubändidest, BTS, on leidnud tee ka mitme Paide neiu südamesse.

Paide ühisgümnaasiumis VIII klassi lõpetanud Triinu Palmiste  ütles, et teda viis BTSiga kokku naljakas lugu. «Üks paralleelklassi tüdruk küsis, kas ma BTSist tean midagi. Vastasin talle, et ikka. Tegelikult polnud mul aimugi, millest ta räägib. Kodus guugeldasin, mis see BTS on. Selgus, et äge bänd, mis teeb huvitavat muusikat,» meenutas ta enne aastavahetust juhtunud seika.

Nüüd on Triinu kuulanud BTSi üle poole aasta ja ansambli laulud on vallutanud tema playlist`ist rohkem kui poole. «Kuulan Euroopa ja Ameerika popmuusikat ka, kuid K-pop (Korea popmuusika – toim) ja eriti BTS on eriline lemmik,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles