Probleem töötasuga innustas noori ettevõtet looma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audentiuse asutajad Laura Lepik ja Hannes Linno on firma kõrval seotud ka muude ettevõtmistega, mistõttu on neil näost näkku kohtumiseks aega leida keeruline ja enamik asjaajamist käib interneti teel.
Audentiuse asutajad Laura Lepik ja Hannes Linno on firma kõrval seotud ka muude ettevõtmistega, mistõttu on neil näost näkku kohtumiseks aega leida keeruline ja enamik asjaajamist käib interneti teel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui andekad noored tahavad aeg-ajalt oma oskusi raha teenima panna ja asju seejuures ametlikult ajada, on selleks üsna piiratud võimalused. Koerulased Hannes Linno ja Laura Lepik otsustasid sellise olukorraga silmitsi seistes luua oma firma, mis abistaks nii neid kui ka teisi omavanuseid.

Firma sai nimeks Audentius, mis tähendab ladina keeles «julge». Praegu on see küll veel õpilasfirma, kuid Hannes Linno ja Laura Lepik on seadnud sihi sellest lähiajal osaühing kasvatada. «See annab meile konkreetsust ja kindlust,» sõnas Audentiuse tegevjuht Linno.

Ettevõtte tagamaade mõistmiseks tuleb minna ajas möödunud suvesse, mil nii Linnol kui ka Audentiuse turundusjuhil Laura Lepikul oli tekkinud tööotsi, millega taskuraha teenida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles