Aeg on kurgid purki panna

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hapukurgid.
Hapukurgid. Foto: shutterstock.com

Meedias töötavad inimesed teavad vägagi hästi, mida tähendab mõiste «hapukurgihooaeg». See on siis, kui väljas on suur suvi, lugude allikaid on meilitsi ja telefonitsi pea võimatu tabada või juhul, kui see ka õnnestub, ei saa neilt kommentaari kätte – inimene puhkab. Ja uudiseid napib.

Suvest võtab eestlane viimast ja igasuguste intriigide punumine või tähtsate otsuste tegemine lükatakse kuskile sügisesse, seetõttu tuleb uudistevaesel ajal teha uudis kasvõi hapukurkide soolamisest.

Aga hapukurgihooaeg on vähemalt neile, kes köögis askeldada armastavad, see kõige oodatum aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles