Festivalil seatakse potid ritta ja peetakse padjasõda

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa kortermajade festivali korraldusmeeskonna liikmed Lauri Läänemets ja Vilja Veinberg olid kesknädalal ametis vana köögimööbli ja -tarvikute tassimise ja lahtipakkimisega laupäevase pop-up köögi tarbeks.
Väätsa kortermajade festivali korraldusmeeskonna liikmed Lauri Läänemets ja Vilja Veinberg olid kesknädalal ametis vana köögimööbli ja -tarvikute tassimise ja lahtipakkimisega laupäevase pop-up köögi tarbeks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väätsa alevik on väike, aga kui sealne rahvas midagi ette võtab, siis ikka suurelt. Nii ka eeloleval laupäeval, mil juba neljandat korda lähemalt ja kaugemalt tulijaid Väätsa kortermajade festivalile oodatakse.

Suurele pildile pääseb Väätsa ikka heas mõttes hullumeelsete ettevõtmistega: talvel ehitatakse sadu lumememmesid ja suvel, kui lumega veidi kehvemad lood, läheb kortermajade vahel mölluks ning see festivalimelu ei tohiks kedagi külmaks jätta.

Seekordse Väätsa kortermajade festivali märksõnadeks on korraldajad välja pakkunud köögi ja kodused toidud ning kohalikke on julgustatud avama oma köögid külalistele ning pakkuma seal valmistatud erinevaid toiduelamusi. Et korteriköögid just väga palju rahvast ei mahuta ning ega iga perenaine-peremees vist suuri rahvamasse oma koju tahagi, siis ootab laupäeval majade vahel külastajaid suur vabaõhurestoran.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles