Tulevasele piimakombinaadile oluline tee-ehitus võib peatselt alata

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündi teel ei jõua praegu auke kokku lugedagi, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahatoel võib tee lähiaastail korda saada ja enda kõrvale ka kergliiklustee ära mahutada.
Mündi teel ei jõua praegu auke kokku lugedagi, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahatoel võib tee lähiaastail korda saada ja enda kõrvale ka kergliiklustee ära mahutada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui kuu aja eest sai Paide linnavalitsus halva üllatuse osaliseks, et Mündi ja Raudtee tänavate remondihange on vaidlustatud, siis nüüd on olukord lahenenud ning hanke võitnud Yit Infra Eesti AS võib hakata tee-ehituseks ettevalmistusi tegema.

Paide linnapea Priit Värk ütles, et rahandusministeeriumi algatatud hanke järelevalvemenetlus linnavalitsusel süüd ei näinud. «Leiti, et hankes tehtud muudatused olid ebaolulised ning ei mõjutanud hankes osalemist,» märkis ta.

Ehkki järelevalvemenetlus andis linnale õiguse, võttis vaidluskomisjon siiski Verston Ehituse OÜ vaide Mündi ja Raudtee tänava rekonstrueerimise hanke kohta menetleda. «Eelmisel nädalal saime aga hea uudise, et Verston võttis ise vaide tagasi ning hanke võitja võib kavandatud teeremondiga esimesel võimalusel alustada,» lausus Värk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles