Kaitseväe sõidukite istmed saavad Paides värske ilme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pehmesisustus OÜ juht Toivo Kattai näitab uue kuue saanud kaitseväe auto istet. Iga iste käib läbi viie inimese käest. Kattai ise tegeleb asjaajamise ning toolide transportimisega.
Pehmesisustus OÜ juht Toivo Kattai näitab uue kuue saanud kaitseväe auto istet. Iga iste käib läbi viie inimese käest. Kattai ise tegeleb asjaajamise ning toolide transportimisega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides tegutseva ettevõtte OÜ Pehmesisustus töökojas käib veel õhtutundidelgi kibekiire töö. Kaitseväega sõlmitud raamlepingu järgi saavad nende sõidukite katkised istmed siin uue katte ja sisu. Ettevõte on ostnud selle tarbeks juurde töövahendeid ning palganud töölisi.

Pehmesisustuse seniseks suuremaks tellimuseks võib pidada Paide muusika- ja teatrimaja suure saali toolikatete uuendamist. Samuti on ettevõte korda teinud restoraniketi Vapiano istmeid ja tugitoole, täitnud Amserv Auto klientide erisoove ning andnud uue elu sadadele toolidele-diivanitele Eesti kodudes. Ettevõtte juhi Toivo Kattai ütlust mööda jõudis kaitseväe hange nendeni õnneliku juhuse tõttu, kui üks klient helistas ja sellest teada andis.

«Ma isegi ei tea, kes see oli, aga ta ütles, et kuulge, riigihankes on täpselt teile töö olemas,» räägib Kattai ning ütleb, et on helistajale väga tänulik, sest töö on huvitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles