Rattakrossi tiitlivõistlus pakkus elamusi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laaniste
Mart Laaniste Foto: Erakogu

Laupäeval korraldas Türi rattaklubi Türil Kõrgessaares Järvamaa lahtised meistrivõistlused jalgrattakrossis, et selgitada ekstreemsusi pakkuval rajal välja ala parimad.

Võistlustulle asus 18 ratturit, kes pidid taluma troopilist kuumust raskel ja tehnilisel rajal. Türi rattaklubi esindaja Tauri Must ütles, et võistlejate arv oli üsna ootuspärane. «Lootsime osalejaid sinna 25 kanti, sest teadsime, et samal päeval toimuvad ka Eesti meistrivõistlused ja litsentsiga sõitjad lähevad sinna osalema. Meie eesmärk oligi pakkuda elamusterohket alternatiivi harrastusratturitele,» selgitas ta.

Eraldistardist peetud rattakrossi trass kulges tundmatuseni muutunud Kõrgessaare mäel Türi elamuspargi radade all ning ning kettagolfi korvide vahel. Must märkis, et eelmisel aastal selgitati maakondlikke meistreid Kõltsis, kuid nüüd tahtsid nad korda tehtud Kõrgessaare radadel hoopis ägedamat sõiduvõimalust proovida. «Viimati olid  rattakrossi võistlused Kõrgessaares põhimõtteliselt samal rajal kahe aasta eest, kui seal sõideti seeriavõistluste etappi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles