Ööpimeduse varjus nägi tasemel tänavakorvpalli

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide tänavakorvpalliväljakutel nägid pealtvaatajad võitluslikke korvpallilahinguid nii eliitkorvpallurite, harrastajate kui ka noormängijate esituses.
Paide tänavakorvpalliväljakutel nägid pealtvaatajad võitluslikke korvpallilahinguid nii eliitkorvpallurite, harrastajate kui ka noormängijate esituses. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides peetud tänavakorvpallisarja Paide Suvi 2018 kolmandal etapil oli kohal Eesti 3 x 3 tänavakorvpalli eliitmeeskond, kelle suurepärast mängu sai jälgida veel ööpimeduse saabudeski.

Paide korvpalliklubi Seitse tegevjuht Viljar Pennert selgitas, et seekordne osavõistlus oligi kavandatud õhtu- ja öötundidele. «Nii toimusid viimased mängud lisavalgustuse ehk lampide valgel,» märkis ta.

Kuna etapp kuulus Eesti 3 x 3 tänavakorvpalli meistrivõistluste sarja, oli osalejaid üle Eesti ning kaugemaltki. Meeste arvestuses lõi kaasa 15 võistkonda ehk 60 mängijat ning neljas erinevas noorte klassis oli kohal 90 korvpallisõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles