Oma maitse järgi timmitud jäätis

E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Püreestatud mango, banaan ja kookospiim ning kaunistuseks kiiviviil. Põhimõtteliselt on tegu külmutatud smuutiga – maitseb palaval päeval imehea!

FOTO: Maria Kams

  • Algajale sobib hästi külmutatud banaanidest jäätis
  • Kookospiim annab hea tekstuuri
  • Jäätisevorme leiab kaubanduses kõikjalt

Ole sa väikelapse ema, kes tahab, et järeltulija võimalikult palju vitamiine ja võimalikult vähe valget suhkrut saaks, puhaste maitsete austaja või lihtsalt usin inimene, kes aiast, metsast ja turult saadavate marjade jahutavat maitseelamust soovib nautida – enda tehtud jäätis sobib kõigile.

Pamela Maran, kes andis hiljuti välja kaks valge suhkruta magustoitude raamatut, naljalt poodi jäätise järele ei lähe. Ta lihtsalt võtab selle oma külmkapist ja kinnitab, et ka ilma jäätisemasina ja suurema möllamiseta on igaühel võimalik valmistada endale meelepärast jäist maiust.

Algajal sobib hästi ette võtta banaanijäätis. Pole muud kunsti kui küps banaan viilutada, lõigud külmutada (viis-kuus tundi), umbes kümme minutit neil toatemperatuuril seista lasta ning saumiksriga püreestada – ja valmis!

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSEvõi

Maksetingimustega tutvumiseks mine www.zlick.it/kkk

Tagasi üles