Järvalanna paneb end koos spordikuulsustega proovile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täispika triatloni rajale läheb laupäeval Tallinnas ka järvalase Jüri Hiiemäe algatusel kokku pandud naiskond FreeSpirit, mille moodustavad Heli Hiiemäe (vasakult), Saskia Alusalu ja Kaisa Kukk.
Täispika triatloni rajale läheb laupäeval Tallinnas ka järvalase Jüri Hiiemäe algatusel kokku pandud naiskond FreeSpirit, mille moodustavad Heli Hiiemäe (vasakult), Saskia Alusalu ja Kaisa Kukk. Foto: Jüri Hiiemäe

Laupäeval Ironman Tallinna triatlonil paneb koos jalgratast sõitva uisutaja Saskia Alusalu ja jooksja Kaisa Kuke kõrval proovile ka Paide ujumisklubi ujuja Heli Hiiemäe.

Heli Hiiemäe selgitas, et naiskond teeb kaasa Ironmani täispika distantsi ehk ujuda tuleb 3,8, jalgrattaga sõita 180 ja joosta täispikk maraton ehk 42,2 kilomeetrit. Võistkond kannab nime FreeSpirit.

Naiskond sai kokku ennekõike Heli Hiiemäe isa Jüri Hiiemäe algatusel. «Nendele distantsidele oli sportlasi ikka raske leida, kuid  õnneks saime endale jooksja päris kiiresti,» lausus Heli Hiiemäe. «Paralleelselt käis ka ratturi otsing ja oli palju äraütlemisi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles