Väinjärvel käis sport ja pidu käsikäes

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anne Põder/Järva Teataja

Väinjärve veepeost suuremat ja uhkemat rannaüritust pole Järvamaal ette näidata. Tänavune sportlik ja meelelahutuslik ettevõtmine oli juba 52. ning välja kujunenud tavadest hoiti kinni vaatamata sellele, et esimest korda oli üritus erafirma Luod` n Live korraldada.

Ettevõtmise üks eestvedajaid, Daana Suun, ütles, et Väinjärve veepidu külastas kahe päeva jooksul üle 2000 inimese. «Valla ja kohalike tagasiside on olnud valdavalt hea. Samuti olid üritusest vaimustunud esinemas käinud artistid, kellest peale Koit Toome olid kõik Väinjärvel esimest korda,» lausus ta.

Suun märkis, et esimene aasta on ikka õppimise aasta ja neil on kindlasti kavas mõne aja möödudes valla esindajatega arutada, mida saaks paremini teha. «Ürituse korralduseks on firmal viieaastane leping ja oleme huvitatud, et järgmised peod tuleksid veelgi paremad ja tooksid kohale veel rohkem rahvast,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles