Vallavanem üllatas abivallavanemat pudeli rummi ja kiirema töökaotusega (1)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva vallavolikogu valis Marek Kase (vasakul) abivallavanemaks 25. jaanuaril. Koostöö vallavanem Rait Pihelgaga ei sujunud ja nüüd otsustas Kask ameti maha panna.
Järva vallavolikogu valis Marek Kase (vasakul) abivallavanemaks 25. jaanuaril. Koostöö vallavanem Rait Pihelgaga ei sujunud ja nüüd otsustas Kask ameti maha panna. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Järva abivallavanem Marek Kask oli esmaspäeva lõunaks pressiteate kaudu avalikkust ja teisi vallajuhte teavitanud, et paneb valla raha kokkuhoiuks ameti maha, siis arvas ta, et töötab abivallavanemana veel 27. augustini.

Üleeile saabus Järva vallavanem Rait Pihelgas Koeru Kase kabinetti ning ulatas talle lahkumiskingituseks pudeli rummi ja valla sümboolikaga päevitusteki.

Pihelgas selgitas, et Kask ei tööta abivallavanemana enam alates 1. augustist, mitte 27. augustist. «EKRE selgitas, et nii saab maksumaksja raha kokku hoida, nüüd hoidsime selle sammuga veelgi rohkem raha kokku,» põhjendas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles