Arvamusfestival õpetab noortele tiimitööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestivali vabatahtlikud Kenzo Brauer (vasakul) ja Piret Kanne soovitavad noortel teha vabatahtlikku tööd, sest see annab neile enesekindlust.
Arvamusfestivali vabatahtlikud Kenzo Brauer (vasakul) ja Piret Kanne soovitavad noortel teha vabatahtlikku tööd, sest see annab neile enesekindlust. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esimesed, kes arvamusfestivalile tulijaid sõbraliku terega vastu võtavad, on festivali tere-tiimi liikmed – kokku ligi 50 noort inimest. Valgete nokatsitega vabatahtlike ülesanne on jagada käepaelu, hoida silma peal parklatel ja näitustel ning laiemalt kogu festivalialal.

Üleskutse arvamusfestivalil vabatahtlikuna kaasa lüüa levis sotsiaalmeedias, Järvamaa koolides, noortekeskustes ja noorteühenduste listides.

Järvamaa noorte kõrval olid kuuendal festivalil kambas ka näiteks Tallinna, Keila, Tartu, Põltsamaa, Viljandi ja Halliste noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles