Tuletõrjesportlased hoiavad kiivrit kõrgel

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjesportlane Edit Tammepõld parandas  mullu Eesti naiste konksredeliga torni ronimise rekordit ja võidutses läbi hooaja Pritsu karika etappidel. Edukat hooaega loodab ta ka sel aastal.
Tuletõrjesportlane Edit Tammepõld parandas mullu Eesti naiste konksredeliga torni ronimise rekordit ja võidutses läbi hooaja Pritsu karika etappidel. Edukat hooaega loodab ta ka sel aastal. Foto: Päästeamet

Viimastel nädalatel on Järvamaa tuletõrjesportlased näidanud head vormi mitmel olulisel võistlusel. Viimati reedel Võrus, kus selgusid Eesti meistrid ja Pritsu karika üldvõitjad tuletõrjespordi individuaalaladel.

Võrus sündis uus naiste konksredeliga ronimise Eesti rekord, mille tegi Paidest pärit Edit Tammepõld. Ka senine rekord oli tema nimel. Aja 8,51 jooksis ta täpselt aasta tagasi samuti Võrus. Nüüd on naiste selle ala tippmark 8,15.

Edit Tammepõld märkis, et see on oluline rekordiparandus. «Nii võimsalt pole ma oma seniseid aegu veel üle jooksnud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles